Hotel Geist - Måndalen

Hotel Geist

Raumas nyeste hotell har blitt veldig godt mottatt etter åpningen sommeren 2019. Et viktig prinsipp i planleggingen av hotellet var å bruke lokale leverandører i alle ledd. De 19 rommene er innredet med senger og møbler fra Måndalen. I tillegg har Måndalen levert inventar til foaje og møterom.

Høy kvalitet og lokale leverandører har vært viktig for å få den stemningen vi var ute etter, forteller hotelldriverne Rune og Evelyn Skeide, som er veldig fornøyd med resultatet.

Hotel Geist er et litt annerledes hotell i Romsdalen. Fylt med
lure og lekre løsninger
i heiltre.

Filosofien bak hotellet er å skape begeistring. I og med at hotellet ligger i et kjøpesenter, ser det kanskje ikke så imponerende ut fra utsiden, men gjestene skal bli begeistret når de kommer inn.

Møblene i heiltre møter gjestene med en gang de åpner inngangsdøra. En solid barløsning, lekker tv-vegg i trespiler og andre detaljer i heiltre gir en lun og god atmosfære. Flere av rommene har også køyesenga Måna i forskjellige varianter.

Hotel Geist har vært et artig prosjekt der vi har levert komplette hotellrom med alt fra senger, Måna køyeseng, hodepanel, tv-vegg med skrivebord, garderobe, knagger og speil. I tillegg har vi levert alt interiør i konferanserom og lobby inkludert sofa.

Resultatet har blitt veldig bra, og vi håper hotellet blir mye brukt i tida som kommer, sier Sigbjørn Sørli, daglig leder i Måndalen.

Måndalen hotellkonsept, bilde av seng på Hotel Geist. Måna køye.
Produksjon av spilevegg til hotel geist