Brosundet Hotell - Måndalen

Brosundet Hotell

For designhotellet Brosundet i Ålesund er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Solid treverk er gjennomgående i alle rom.

Det spesielle hotellet helt ved sjøkanten i sentrum av Ålesund, har nettopp blitt renovert og nyåpnet. Måndalen har levert en mengde spesialdesignede løsninger i flere av rommene. Både resepsjon, dører, baderomsinnredning, bord, benker, skap og sofa er designet og produsert i Måndalen.

Slike prosjekt krever at vi tenker annerledes, og det synes vi er utrolig artig.
Sigbjørn Sørlie, daglig leder i Måndalen

– Heiltre-produktene fra Måndalen er med på å skape akkurat det uttrykket vi ville ha. For oss var det avgjørende å ta vare på historien, og kombinere den med det moderne og urbane, sier Christel Furnes Stene, leder forretningsutvikling, på Brosundet Hotell.

For Måndalen var dette et drømmeprosjekt som tente kreativiteten for å finne de gode og funksjonelle løsningene.

– Med valg av råvarer og design har vi vært med å skapt det varme uttrykket og atmosfæren i hotellet. Dette prosjektet har gitt gjengen i Måndalen inspirasjon og erfaringer som vi tar med videre. Kompetansenivået øker med krevende prosjekter. Utvelgelse og sammensetning av råvarer, samt tekniske utfordringer har vært viktig å løse for å skape riktig uttrykk, sier Sigbjørn Sørli, daglig leder i Måndalen.

– Vi er stolte over det vi har levert til Hotel Brosundet.
Det er et godt eksempel på hvordan vi kan levere skreddersydde løsninger i heiltre til våre kunder. Slike prosjekt krever at vi tenker annerledes, og det synes
vi er utrolig artig.

 

Unik leveranse til Brosundet, levert av Måndalen
Unik leveranse til Brosundet, levert av Måndalen
Unik leveranse til Brosundet, levert av Måndalen
Unik leveranse til Brosundet, levert av Måndalen