Måndalen Trevare ble startet av Kristian Sørli i et stabbur på Samseth i Måndalen 1948. Han kom fra lære i Sykkylven og hadde sin læretid der.

Frem til 1980 sto håndverkstradisjonene sterkt hos alle de10-12 personene i produksjonen. Produksjonen besto hovedsakelig av ferdige møbler som sofa og stoler til sluttkunder og noen få møbelforhandlere.

Som en del av et generasjonsskifte ble driften i 1989 betydelig industrialisert. Nå startet utbyggingen av fabrikken og produktene var ikke lenger ferdige møbler, men innertreverk til sofa og stoler til møbelindustrien på Sunnmøre.

I dag består Måndalen Gruppen av et topp moderne anlegg i Måndalen på 5.500m2 med en dyktig stab på 30 ansatte med et bredt kompetansespekter innen håndverk – produksjon – design og prosjektledelse.

Måndalen, er vakkert beliggende i Rauma kommune – verdens beste kommune for naturglade mennesker -  i et landskap omgitt av majestetiske fjell og dype fjorder. Dette har bidratt til å forme vår kultur og er en av pilarene i vår grunnleggende kvalitetsbevisste holdning.

Måndalen Gruppen søker derfor hele tiden å benytte det ypperste av råvarer og komponenter i våre løsninger kombinert med lang håndverksmessige erfaring og moderne teknologi – du skal alltid kunne stole på Måndalen.